• “Çorlu'da Kültür Ve Sanat Türkiye'de Öncü Olacak”
Çorlu Güncel

“Çorlu'da Kültür Ve Sanat Türkiye'de Öncü Olacak”

  • 08 Şubat 2019
  • 991 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi kültür ve sanat alanında düzenlediği birçok etkinlikle bölgede adından söz ettirirken, yaptığı yatırımlarla kültür ve sanatta öncü bir rol üstlenecek.

Çorlu'da kültürel ve sosyal etkinlikler konusunda önemli yatırımlar gerçekleştiren Çorlu Belediyesi'nin önümüzdeki dönemde kültür ve sanatta öncü bir belediye olacağını söyleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Kültürel ve sanatsal açıdan toplumun her kesimi kucaklayan bir belediyecilik anlayışıyla kültür ve sanatta öncü belediye olacağız.

 

“Trakya’nın En Büyük ve En Modern Sanat Kompleksini Çorlu’muza Kazandırıyoruz”

Sarıkurt; “Sanat dolu bir Çorlu için tiyatrodan konsere, festivalden sergilere kadar birçok kültürel etkinlikte hemşerilerimizle buluşacağız. Kentimizi kültür ve sanatla ön plana çıkaracağız. İnşaatı devam eden Trakya Gösteri ve Kongre Merkezimizin tamamlanmasıyla birlikte Trakya’nın en büyük ve en modern sanat kompleksini Çorlu’muza kazandıracak ve sanat dallarında önemli çalışmaları halkımızla paylaşacağız. Sanata evet diyen bir belediye olarak sanatı ve sanatçıyı her zaman destekleyeceğiz” dedi.

 

“Hemşehrilerimiz Çorlu’da Yaşamaktan Gurur Duyacak”

Ayrıca daha önce de hemşerilerimizin yaşamaktan gurur duyacağı bir kent olacağımızı ifade etmiştik diyen Sarıkurt; “Yeni dönemde hayata geçireceğimiz kültür ve sanat etkinlerimiz, bunun yanı sıra Çorlulu hemşerilerimiz için hizmete sokacağımız Trakya’nın en büyük gösteri ve kongre merkezi ile vatandaşlarımızı önemli etkinliklerle buluşturacağız. Çorlulular, kültür sanat kenti Çorlu’da yaşamaktan gurur duyacak” diye konuştu.