• Başkan Sarıkurt Şampiyonları Ödüllendirdi
Çorlu Güncel

Başkan Sarıkurt Şampiyonları Ödüllendirdi

  • 18 Ocak 2019
  • 995 Kez Okundu

Yunanistan'ın Alexandrapoli şehrinde düzenlenen "Ofreas 2019" Şampiyonası’ndan madalyalar ve derecelerle dönen Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzme sporcularını tek tek tebrik edip hediyelerini takdim etti.

Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen törende Yunanistan'ın Alexandrapoli şehrinde gerçekleştirilen "Ofreas 2019" Şampiyonası’ndan madalyalarla dönen ÇBSK Yüzme takımı ve aileleriyle bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, derece alan sporcuları tebrik etti.

Başkan Sarıkurt şampiyonada mücadele eden sporcuları yürekten kutladığını ifade ederek, "Sporcularımız birçok dalda olduğu gibi yüzme alanında da başarıdan başarıya koşuyor. Yaptığımız yatırımların karşılığını almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yunanistan'ın Alexandrapoli şehrinde düzenlenen şampiyonada Çorlu'muzu başarıyla temsil eden yüzücülerimizi kutluyor ve bizlere yaşattıkları gurur için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birçok alanda olduğu gibi spor alanında da öncü bir belediye olan Çorlu Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Bugün buraya gelerek çocuklarını yalnız bırakmayan ve onları yüzme sporuna teşvik eden değerli velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı kötü alışkanlardan uzak tutmak ve onları geleceğe daha sağlıklı olarak hazırlayabilmek için özellikle spora teşvik etmek son derece önemli. Bugün bizleri bir kez daha gururlandıran değerli sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Ödül töreninin ardından sporcuların aileleriyle birlikte yüzücülerin antrenmanlarını izleyen Başkan Sarıkurt, ailelerle sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Canan Altay