• Dört Yol Ağzı Tehlike Saçıyor
  • Dört Yol Ağzı Tehlike Saçıyor
  • Dört Yol Ağzı Tehlike Saçıyor
Çorlu Güncel

Dört Yol Ağzı Tehlike Saçıyor

  • 17 Ocak 2019
  • 1381 Kez Okundu

Muhittin Mahallesi’nde Hasan Ali Yücel Caddesi ile İsmet Paşa Bulvarı’nın kesiştiği dört yol ağzında arap saçına dönen trafiğe ve sürekli kazaların yaşanmasına vatandaşlar tepki göstererek çözüm bulunmasını istedi.

İsmet Paşa Bulvarı’nın işlevsel hale gelmesiyle birlikte yoğun olan trafik daha da yoğunlaştı. Mükerrem Ali Kayan İlköğretim okulunun ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ninde bölgede bulunması trafiği içinden çıkılmaz hale getiriyor. Özellikle akşam saatlerinde dört yol ağzı kilitlenme noktasına geliyor.

 

“DERHAL TEDBİR ALINMALI” 

 

Hasan Ali Yücel Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflar gazetemize dört yol ağzıyla ilgili bilgi verdi. Esnaflar, “Hasan Ali Yücel Caddesi ve İsmet Paşa Bulvarı’nın kesiştiği dört yol ağzı gerçekten giderek daha tehlikeli olmaya başladı. Hiçbir trafik levhasının ve trafik ışıklarının bulunmadığı dört yol ağzında araçlar birbirine giriyor. Hasan Ali Yücel Caddesi ve İsmet Paşa Bulvarı’nda çift yön trafiğin olması burayı iyice keşmekeş hale getiriyor. En azından hız yavaşlatıcı setler olmuş olsa araçlar bu kadar hızlı gelmemiş olur. Trafik işaretleri veya trafik ışıkları konularak buraya tedbir alınması şart. Yoksa burada ölümlü çok fazla kaza olur” dedi.

 

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ENDİŞELENİYORUZ”

 

Gazetemize konuşan bir öğrenci velisi çocuklar için endişeleniyoruz diyerek; “Çocuklarımız her gün buradaki okullara gelip gidiyor. Onlar için endişeleniyoruz, özellikle akşam okul çıkışında burası ana baba günü gibi oluyor. Bütün veliler çocuklarının eve sağ salim gelip gitmesi için endişeleniyor. Onları bu dört yol ağzından geçerken ne sıkıntılar yaşadığını görüyoruz. Araçlar bir taraftan insan trafiği başka bir taraftan, buraya acilen yetkililerin bir çözüm düşünmeleri gerekiyor” dedi.

 

“ÇOK FAZLA KAZA OLUYOR”

 

Dört yol ağzında kazaların çok yaşandığını belirten vatandaşlar, “Hasan Ali Yücel Caddesi’ndeki bu dört yol ağzında tedbirler alınmadığı için çok fazla trafik kazası meydana geliyor. Her yerden araç çıkıyor, bir araç duramadığı zaman diğer araçlara çarpabiliyor. Hemen hemen her gün maddi hasarlı kazalar meydana gelebiliyor. Bir an önce buraya çözüm bulunmasını bekliyoruz. Yoksa bu dört yol ağzı tehlike saçmaya devam eder” dedi.

 

İmdat Şahin