• Kızıltoprak'a Başarılı İdareci Ödülü
  • Kızıltoprak'a Başarılı İdareci Ödülü
Çorlu Güncel

Kızıltoprak'a Başarılı İdareci Ödülü

  • 17 Ocak 2019
  • 976 Kez Okundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden Başarılı İdareci Galip Demirel Sosyal Hizmet Ödülünü alan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, ödülü almasında katkı sunan herkese teşekkür etti.

“Başarılı İdareci Galip Demirel Sosyal Hizmet Ödülünü”, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun elinden alma şerefini yaşadım” diyerek sosyal medyada teşekkür açıklaması paylaşan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak açıklamasında şunlara değindi: “15 yıldır Kaymakamlık mesleğini icra ederken; Cennet vatanıma ve bu vatanın ferdi olan aziz Türk Milletine hizmet etmenin heyecanını her zaman yürekten hissettim. Hayat mücadelesi içinde sorunlarıyla baş edememiş ve çare olarak Kaymakamlığımıza gelmiş vatandaşlarımızın derdine ortak olup, Makamdan ayrılırken memnun olmaları beni mutlu ederken, çalışma azmi ve heyecanı da katmıştır. Vatandaşlarımızın hayır duasını alarak, onlara hizmeti tek gaye edinip devlete olan sarsılmaz güvenlerini sağlamak Kaymakamlık görevim boyunca çalışma prensibim ve görevimin değişmez ilkesi olmuştur.

 

“Toplumsal Projeler Geliştirmeye Çabalıyoruz”

“2013 yılında Kurucu Kaymakam olarak atandığım ve halen görev yaptığım Ergene İlçemizde STK’lar ve halkla işbirliğinde sadece devlet hizmetleri değil, milli ve manevi değerlerle birlikte toplumun manevi dünyasını da inşa etmenin sorumluluğunda hareket ederek toplumsal projeler geliştirmeye ve vatandaşlarımızın da bu çalışmalardan istifade edebilmelerine gayret ettim”.

 

“İçişleri Bakanımızdan Ödül Alma Şerefini Yaşadım”

Bu duygu ve düşüncelerle Kaymakamlık görevimi icra ederken, meslek hayatımın en büyük gururunu; 10 Ocak 2019 tarihinde “Başarılı İdareci Galip Demirel Sosyal Hizmet Ödülünü”, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun elinden alma şerefini yaşadım. Bana bu onur ve gururu yaşatan başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere, Bakan Yardımcıları ve Bakanlık Yetkilileri, Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Valimiz Sayın Saffet Arıkan Bedük’e, Sayın Güldal Akşit’e, şahsımı öneren ve çalışmalarımızda destek olan Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz Yıldırım’a, ve seçici kurul üyelerine ayrı ayrı minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

 

“Bakanın Selamlarını Getirdim”

Bu ödülü almamda benimle birlikte büyük gayret gösteren çalışma arkadaşlarıma, İlçemizin gelişmesi adına yaptığımız çalışmalara destek olan kurum, kuruluş ve özel sektör temsilcilerine, büyüğünden küçüğüne beni yalnız bırakmayan tüm Ergenelilere, her zaman yanımda durarak çalışmamda bana destek olan eşime ve bütün aileme teşekkür ediyorum.İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun bütün Ergenelilere selamlarının olduğunu bildirir, bundan sonraki hayatımda da aynı kararlılık ve azimle çalışarak milletimize hizmet etme gayretini nasip etmesini Cenab-ı Allah’tan dilerim” dedi.