• Ergene Velimeşespor Erbaa Spor Maçına Hazır
Spor

Ergene Velimeşespor Erbaa Spor Maçına Hazır

  • 16 Ocak 2019
  • 2670 Kez Okundu

Tekirdağ’ı profesyonel ligde temsil eden Ergene Velimeşespor ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayarak Erbaa Spor maçına odaklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1. Grupta bulunan Ergene Velimeşespor Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı. Antalya’da güzel bir kamp dönemi geçiren Ergene Velimeşespor oynamış olduğu 4 hazırlık maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ergene Velimeşespor oynamış olduğu hazırlık maçlarında Anadolu Bağcılar ve Bayrampaşa Spor’u 3-1 mağlup ederken, Fatsa Belediye Spor ile 0-0 berabere kaldı. Ergene Velimeşe Spor Etimesgut Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

 

Ergene Velimşespor transfer sezonuna kadrosuna TFF. 2.Lig Kırmızı gruptan Tokat Spor’dan 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Emin Soğuk’u transfer ederken, Gökdeniz Varol, Berat Eyüboğlu, Ogün Çebi ve Ceyhun Elmas ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 20 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Ergene Velimeşe Stadyumunda Erbaa Spor’u konuk edecek olan Ergene Velimeşespor ligin ilk yarısında olduğu gibi bu müsabakayı da kazanmak istiyor. Ergene Velimeşespor ligde 26 puanla 6. Sırada bulunurken Erbaa Spor ise 11 puanla 16. Sırada bulunuyor.