• Eğitime Büyük Destek
  • Eğitime Büyük Destek
  • Eğitime Büyük Destek
  • Eğitime Büyük Destek
Çorlu Güncel

Eğitime Büyük Destek

  • 15 Ocak 2019
  • 1293 Kez Okundu

Merkezi Çorlu’da bulunan Ford Otosan Volkan Otomotiv aracılığı ile Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine öğrencilerin eğitimi için araç hibe etti.

‘Meslek Lisesi Memleket Meselesi’ sloganı ile yola çıkan Ford Otosan A.Ş., Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Volkan Trakya Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. aracılığı ile öğrencilerin daha iyi eğitim ala-bilmesi için araç hibe etti.

 

Öğrencilerin eğitimine büyük destek veren Ford Otosan A.Ş. tarafından hibe edilen araç teslim töreninde konuşan Ford Otosan A.Ş. yetkili bayii Volkan Trakya Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Çorlu Tica-ret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Ford Otosan gençlerin aydınlık geleceğine katkı, eğitim ve öğretimine destek sağlamak amacıyla böyle bir projeye imza attı. Ülkemiz ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan otomotiv sanayisindeki teknolojik ve bilimsel gelişmelere öğrencilerimizin uyum sağla-yabilmeleri ve kalifiye eleman olarak mezun olabilmeleri açısından yapılan bu hibenin önemli tartışılmaz. Bu tarz destek ve hibeler ile verilen eğitimin kalitesini arttırarak, ülkemiz sanayisine daha nitelikli ara elemanlar yetişmesine sağlanmaktadır” dedi.

 

Ford Otosan A.Ş. yetkileri yardım ve desteklerinin devam edeceği, çocukların ve gençlerin aydınlık geleceğinin tüm değerlerin üstünde olduğunu belirtiler. Teslim törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Ford Otosan yetkili bayii Volkan Trakya Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Okul müdürleri de katıldı. Volkan Trakya Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Baş-kanı İzzet Volkan projeye destek veren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a teşekkür ederken, Vali Yıldırım’da Vol-kan’a plaket taktim etti.