• “Kötü Günler Geride Kaldı”
Spor

“Kötü Günler Geride Kaldı”

  • 15 Kasım 2018
  • 2676 Kez Okundu

Geçtiğimiz hafta General Basri Saran Stadı’nda karşılaştığı Uzunköprüspor’u 3-0 yenerek üç puanı hanesine yazdığır Çorluspor 1947’de yüzler gülmeye başladı.

Takımın zor günlerinin geride kaldığını belirten kulüp başkanı Murat Yılmaz, “Artık yükselişe geçeceğiz. Takım toparlanma sinyali verdi. En önemli sıkıntımız goldü. Sonuca gidemiyorduk. Bu sorunumuzu da çözdük. Artık daha skorer ve seyir zevki yüksek bir takım haline geleceğiz” dedi.

Çorluspor 1947’nin sezon sonunda ligi iyi bir noktada bitireceğine inandığını belirten kulüp yönetim kurulu başkanı Murat Yılmaz, “Çorluspor 1947 olarak iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Fakat sezon başından bu yana karşılaştığımız hakem hataları ve talihsizlikler yüzünden pek çok puan kaybettik. Birçok maçta ise takımımız çok iyi bir performans sergilemesine rağmen, sonuca gidemedik.” dedi. Çorluspor 1947’nin birçok maçta hakem hatası nedeniyle puan alamadığını belirten Yılmaz, “İlk hafta Tekirdağspor maçında golümüz, ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Biga maçında aynı şekilde yediğimiz golde rakip oyuncunun yaptığı faul verilmedi. Biga oyuncusuna kırmızı kart gösterilmesi ve takımımıza da penaltı verilmesi gerekiyordu. Kartalspor maçında hakem 9 dakika uzatma verdi. Uzatmaların sekizinci dakikasında gol yedik. Yani bir anlamda hakem bizim gol yememize kadar maçı uzattı. Oysa maçta o kadar duraklama dakikası yoktu ki olaylar da maçtan sonra çıktı.” dedi.

Birkaç maçta da takımın iyi oyun sergilemesine karşın sonuca etki edemediğine değinen Murat Yılmaz, “Çengelköyspor AŞ. Maçında çok iyi bir oyun sergiledik ama sonca gidemedik. Edirne maçında da takım çok iyiydi, gol atamadık. Özellikle son yarım saat çok iyi oynadık. Son maçımızı ise hocasız oynadık. Takımımızı antrenörümüz sahaya çıkardı. Grubun güçlü takımlarından Uzunköprüspor’u 3-0 gibi bir skorla yendik.” dedi.

Çorluspor 1947’nin yoluna antrenörler Özgür Eraslan, Nevzat Aksaka ve kaleci antrenörü Özgür Gündüzlü nezaretin devam edeceğini belirten Yılmaz, “Pazar günü oynayacağımız Çerkezköy Doğanspor maçında alacağımız üç puanla çıkışımızı hızlandıracağız. Tüm taraftarlarımızı takıma sahip çıkmaya ve desteklemeye çağırıyoruz” dedi.

SEYFİ GENÇ