• “Atatürk'e Saldıranlar Kaybedecekler”
Çorlu Güncel

“Atatürk'e Saldıranlar Kaybedecekler”

  • 14 Kasım 2018
  • 1145 Kez Okundu

Çorlu'da Atatürk Anıtı'na yapılan saldırılara Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı tepki gösterdi. İlçe Başkanı Songül Çelik yaptığı açıklamada, "olayı nefretle kınadıklarını" ifade etti.

Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Songül Çelik çirkin saldırıyı yapanları nefretle kınadıklarını ifade ederek konuşmasını sürdürdü. Çelik, "Çorlu'da Atatürk meydanında yer alan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz. Atatürk'ün anıtına balta ile saldırarak zarar veren ve vatandaşlarımızın tepki vermesi üzerine elinde ki baltayı çarşafının altına saklayarak kaçan bu meczup kadının arkasında ki güç derhal ortaya çıkarılmalıdır. Atatürk'e hakaret edenler, saldıranlar ve onların zihniyetindekiler kaybedecek. Atatürk kazanacaktır" dedi.

 

"BU SALDIRI TAM BİR İHANET ÖRNEĞİDİR"

Ülkemizin vatan savaşı verdiği bir dönemde, Türkiye'mizin birleştirici gücü Mustafa Kemal Atatürk'e saldırmak kimseye birşey kazandırmayacaktır" diyen Songül Çelik Atatürk'e saldırıların son dönemde arttığını belirtti. Çelik, "Atatürk'ün üzerinden Türkiye'nin birliğine ve bütünlüğüne yönelik tezgahlanmış  bu saldırı tam bir ihanet örneğidir.Bu saldırılar ülkeyi bölmeye çalışan güçlere hizmet etmektedir . Keza 10 Kasım tarihinde Edirne'de bir başka kadını Atatürk'ün manevi şahsiyetine hakaret etmesi. Ayrıca, geçenlerde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret etmesinin de arka planına iyi bakılması gerekmektedir.Bu yaşanılanlar gelişi güzel olaylar olarak açıklanamaz. Bütün saydığımız olayların bir tek amacı vardır, ülkemizin ve milletimizin birliği bozulmaya çalışılmaktadır" dedi. 

 

"TÜRKİYE'NİN İÇİNDE BULUNDUĞU ZORLU SÜREÇLERDEN ATATÜRK'E SARILARAK ÇIKILIR"

 

"Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zorlu süreçten Atatürk'e vurarak değil Atatürk'e sarılarak çıkılabilir" ifadelerini kullanan Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Songül Çelik, "Türkiyeyi birleştirecek gücün Mustafa Kemal Atatürk olduğunu" söyledi. Çelik, "Bugün Türkiye'yi birleştirecek yegane güç Mustafa Kemal Atatürk'dür. Emperyalistler ve yerli işbirlikçileri bu durumu çok iyi bildikleri için sürekli Atatürk'e saldırmaktadır. Vatan Partisi olarak Türk Milletinin önderi Mustafa Kemal Atatürk'e saldırılar yapanlara sesleniyoruz, çabanız boşunadır. Türkiye Atatürk rotasına yönelmiştir ve Istikamet Atatürk devrimleridir" dedi. 

İmdat Şahin