• Demir Pedal Edirne'de
Spor

Demir Pedal Edirne'de

  • 09 Kasım 2018
  • 2355 Kez Okundu

Edirne Bisiklet Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen 10. Cumhuriyet Kupası Yol Bisikleti Yarışı’na Çorlu’da faaliyet gösteren Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği sporcuları da katıldı.

YÜKSEK KATILIM

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 35 kişilik kalabalık bir sporcu toplulukla katılım sağlayan dernek üyeleri farklı ülke ve illerden yarışmaya katılan 650 sporcu pedal bastı. Toplamda 76 km pedal basılan yarışta, Demir Pedal Derneği başkanı Serhat Altay, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümünü böyle anlamlı bir organizasyonla kutlamaktan gururlu ve mutlu olduklarını ifade etti. Amaçlarının farklı yaşlardaki dernek üyelerinin yarış ortamında bulunmalarını sağlamak bu güzel atmosferi yaşanmalarına katkıda bulunmak olduğunu belirten Altay, “her yıl artan kalabalık üye topluluğumuzla farklı organizasyonlara katılım sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Serhat Altay bisiklete gereken önem ve desteğin farklı branşlara verilen değer kadar olmadığını belirtirken, “Çorlu’da kurulmamıza rağmen her Çorlu Belediyesi’nden herhangi bir destek göremediğimizi üzülerek ifade ediyorum. Çorlu Belediyesi’nin aksine Ergene Belediyesi her daim desteklerini hissettiriyorlar. Spora ve sporcuya verdikleri değer her geçen gün artıyor” dedi. Altay, “Edirne yol yarışına katılmamızda büyük emeği geçen ve ulaşım sponsorumuz olan Ergene Belediyesi’ne de bu vesile ile tekrar teşekkürlerimizi iletiyor şahsım ve derneğimiz adına Ergene Belediye Başkanı Sayın Rasim Yüksel’e de Şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

HASAN ALİ SOYDAM