• Kasım'da Trend Arena Dolu Dolu Geçecek
Çorlu Güncel

Kasım'da Trend Arena Dolu Dolu Geçecek

  • 08 Kasım 2018
  • 1150 Kez Okundu

Düzenlediği etkinliklerle Çorlu’nun kültür ve sanat hayatının yanı sıra sosyal hayatını da zenginleştiren Trend Arena’da Kasım Ayı birbirinden farklı etkinlikler ile yine dopdolu geçecek.

Trakya’da ilklerin adresi Çorlu Trend Arena Kasım ayında da birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında öğrencilerin özenli çalışmaları ile oluşturdukları Atatürk temalı resim sergisi Trend Arena ziyaretçilerinden tam not aldı. 3-4 Kasım da ise lego ve Mutfak Atölyesi etkinliğinde çocuklar hem el becerilerini geliştirdiler hem de doyasıya eğlendiler. D&R ikinci kitap fuarı kapsamında İlk kitabı Ahmet ile adını edebiyat dünyasında değerli isimler arasına yazdıran ve Trend Arena da okurları ile buluşan Çorlulu Yazar Aylin İşcan Yener imza gününde yoğun ilgi ile karşılandı.

10 KASIM’DA ATATÜRK ÖZEL ETKİNLİKLERLE ANILACAK

 10 Kasım Cumartesi Atatürk’ü Anma Günü Etkinliklerin de ise Efsane Bilim Sanat Derneği Zeybek ve Vals dans gösterisi, Özel Gülsün Işık Ortaokulu Atatürk temalı resim sergisi açılışı, Mektebim Okulları Atatürk hologramı ile oluşturulan Atatürk köşesin de fotoğraf çekimi gerçekleşirken Dünya Çocuk Kitapları Okuma Haftası kapsamında masalcı abla ile kitap okuyorum ve lego etkinliği ile de çocuklar hikâye dinlemenin tadına doyup hayal güçlerini genişletme fırsatını bulacaklar.

BEBEKLER YARIŞACAK

Her yıl 17 Kasım’da olduğu gibi bu yılda gelenekselleşen Prematüre Bebekler Gününde Trend Arena’da 17 Kasım ‘Bebekler Yarışıyor Hızlı Emekleyen Kazanıyor’ hediyeli bebek yarışması düzenlenecek. 18 Kasım Pazar günü ise Trend Arena da çocukların eğlenirken öğrenebileceği birbirinden çeşitli etkinlikler çocukları bekliyor olacak. Trend Arena 24 Kasım Öğretmenler Gününde de Öğretmenlerimizi unutmayarak değerli öğretmenlerimize hediye ediyor olacak. 24 Kasım Cumartesi günü 10:00-16:00 saatleri arasında Trend Arena danışmasına öğretmen kimliği ile başvurusunu yapan tüm öğretmenlerimiz hediye sinema biletini alabilecek. Geleceğin Diş Hekimleri atölyesin de ‘Sevgi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin Hekimleri miniklere diş sağlığı ve dişleri fırçalamanın önemini anlatacaklar.

KADINA ŞİDDET KARŞITI KOREOGRAFİSİ

25 Kasım Pazar Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde Çorlu KASAİD Derneği Başkanı Nayime Yılmaz’ın Avukat Ceren Cumaziye Zayım ve Psikolog Neslihan Geçkin’in katılımlarıyla Kadın Haklarına yönelik sunum gerçekleştirirken aynı etkinlik kapsamında Kadına Şiddete sen de dur de! Dans koreografisi Trend Arena’da ziyaretçilerini bekleyecek.

HASAN ALİ SOYDAM