• Elektrik Saati Tehlike Saçıyor
  • Elektrik Saati Tehlike Saçıyor
Çorlu Güncel

Elektrik Saati Tehlike Saçıyor

  • 16 Ekim 2018
  • 1469 Kez Okundu

Muhittin Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerindeki elektrik direğinin de bulunan açık durumdaki elektrik saati vatandaşları korkutuyor.

Çorlu’da Muhittin Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerindeki kimin olduğu belli olmayan elektrik saatin kabloları dışarı sarkmış, etrafındaki koruyucu plastikte kırılmış olması vatandaşları tedirgin ediyor. Trafonun çocukların yetişebileceği yükseklikte olması da özellikle anne babaları kaygılandırıyor. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar önlem alınmasını istedi.

Adnan Kahveci Caddesi üzerindeki bu görüntünün ortadan kalmasını isteyen vatandaşlar, “Cadde üzerindeki elektrik saatinin bu durumda olması bizleri tedirgin ediyor. Bu saatin kimin olduğunu da bilmiyoruz. Ne amaçla kullanıldığını da çözmüş değiliz. Burada Salı günleri Pazar kuruluyor. Büyük ihtimal ile pazar esnafı tarafından kullanılıyor. Elektrik panosunun kabloları açık vaziyette duruyor, dışındaki koruma plastiği kırılmış trafo dağınık vaziyette duruyor. Güvenlik tedbirlerinin alınması lazım, bu şekilde durmasını istemiyoruz. Bu durum tehlike saçıyor” dedi.

İmdat Şahin