• Trakmot Açıldı
  • Trakmot Açıldı
  • Trakmot Açıldı
Çorlu Güncel

Trakmot Açıldı

  • 20 Eylül 2018
  • 1792 Kez Okundu

Trakya Bölgesindeki motosiklet tutkunlarını bir araya getiren Trakya Motosiklet Kulübü (TrakMot) açıldı.

MOTOSİKLET KULÜPLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Motosiklet ile uğraşan, seven ilgi duyan kitleleri bir araya toplayarak bilinçli ve eğitimli sürücülerin arttırılması, motosiklet sevenler arasında dayanışmanın sağlanması, farklı şehir ve ülkelerdeki motosiklet tutkunu motosiklet severler ile buluşmak, motosiklet sporları ile uğraşanları desteklemek amacıyla geçtiğimiz günlerde kurulan Trakya Motosiklet Kulübü'nün  (TrakMot) açılışı gerçekleşti.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, TurkChopper, Süslü Egzoz, TrakOff ve Demir Pedal Kulüplerinin katılımı ile Arden Motors Kafe'de gerçekleşen açılış Kulüp Başkanı Altuğ İnan'ın ve ardından Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt'un konuşmaları ile başladı.

İLGİ BEKLENENDEN FAZLA

Altuğ İnan konuşmasında, “Motosiklet insanlara aşılayalım, doğru motosiklet kullanmasını öğretelim, birlikte geziler yapalım, sosyal faaliyetlerde bulunalım diye düşünerek bir araya gelerek TrakMot’u kurduk. Beklediğimizden daha fazla ilgi oldu. Bu büyük ilgi bizi şaşırttı ve sosyal fayda sağlayacak projeler yapmak için bizi daha da fala motive ettik” dedi.

“SPORCUDAN TARAF OLDUK”

TrakMot’un açılış toplantısında konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Hepimiz burada bu keyifli akşamda bir aradayız. Motosiklet sporları hayatımızın içerisinde var. Bizler de Çorlu Belediyesi olarak sporun her türünün yanındayız. Bu kulübümüze de hayırlı olsun diyoruz. Biz her zaman spordan ve sporcudan taraf olduk. Motosiklet kullanırken güvenliği ihmal etmeyelim ve dikkatli sürelim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt açılışa katılan davetlilerin motosikletleri inceleyerek kulüp başkanı Altuğ İnan ile tur attı. Sıcak bir aile ortamı havasında gerçekleşen açılış katılımcıların sohbetleri ile son buldu.

SEYFİ GENÇ