• Sakatlar Derneği'nden Aşure İkramı
  • Sakatlar Derneği'nden Aşure İkramı
Çorlu Güncel

Sakatlar Derneği'nden Aşure İkramı

  • 20 Eylül 2018
  • 1235 Kez Okundu

Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi tarafından Hicri Muharrem Ayı nedeniyle aşure yapılarak üyelere ve vatandaşlara ikram edildi.

TSD Çorlu Şubesi Kadın Kolu tarafından hazırlanan aşureler derneğin bulunduğu Çorlu Belediyesi Açık Otoparkı’nda dernek üyelerine ve halka ikram edildi. Aşure ikramına Çorlu Gençlik Merkezi Gönüllü e gençlik önderleri de destek verdi.

TSD Çorlu Şube Başkanı Canan Naciye Yurdseven yaptığı açıklamada, “Kadın kolu başkanımız Bediha Kütük ve Aynur Eti hanımefendiler Aşure yaptılar. Bu ilgi nedeniyle çok mutluyuz. Halkımızın ve dernek üyelerimizin ilgisi bizi memnun etti. Hatta bu kadar ilgi beklemediğimiz için aşuremiz yetmedi. Sonra gelenlere aşure ikram edemedik maalesef. Bu nedenle Muharrem ayı bitmeden ir kez daha aşure yaparak halkımıza ikram etmek istiyoruz” dedi.

Aşure ikramına Çorlu Kent Konseyi Başkanı İlhan Kurt, Genel Sekreter Aygun, Kadın Meclisi Başkanı Şefika Koca, Ak Parti İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu üyesi Hasan Cevval ve yönetim kurulu üyeleri , Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı İsmail Ceylan, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitci, Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, Kızılay Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka katıldı. 

SEYFİ GENÇ