• Ergene Belediyesi'nin Kültür Gezileri Başlıyor
Ergene

Ergene Belediyesi'nin Kültür Gezileri Başlıyor

  • 14 Eylül 2018
  • 2423 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından gerçekleşen Kültür Gezileri’nin bu sene ki adresi Bursa oldu. 18 Eylül tarihinde başlayacak olan Bursa İli Kültür Gezileri 3 Ekim tarihinde son bulacak.

Ergene Belediyesi tarafından her sene düzenlenen Kültür Gezileri’nin bu sene ki durağı Bursa oldu. Ergeneli vatandaşları Bursa iline götürecek olan Ergene Belediyesi Bursa’nın tarihi yerlerini Ergene halkı ile buluşturacak. Bursa iline düzenlenecek olan Kültür Gezilerine gitmek isteyen vatandaşlar kimlik fotokopisi ve ikametgâh ile kayıt yerlerine başvurmaları gerekiyor. Kayıtlar mahalle muhtarlıklarına, Zübeyde Hanım Parkı, Velimeşe Hizmet Binası, Ulaş Mahallesi Belediye Binası, Vakıflar Mahallesi ve Bakırça Ekmek Satış Noktası ile İğneler Mahallesi Kütüphanesine yapılıyor.

Bursa iline ilk sefer 18 Eylül tarihinde Yulaflı ve Bakırça Mahalleleri’nde yapılacakken daha sonra, 19 Eylül Karamehmet, Marmaracık, 20 Eylül Velimeşe, 21 ve 22 Eylül Yeşiltepe, 23-24 Eylül Sağlık Mahallesi, 25 Eylül Cumhuriyet-Velimeşe, 26 Eylül Pınarbaşı-Paşaköy, 27 Eylül Misinli, 28 Eylül Ahimetmet-İğneler, 29 Eylül Cumhuriyet-Vakıflar, 30 Eylül ve 1 Ekim Ulaş, 2 Ekim Vakıflar ve 3 Ekim tarihinde de Esenler ile Kırkgöz Mahallelerinden Bursa iline Kültür Gezileri düzenlenecek.

16 gün boyunca sürecek olan Bursa İli Kültür Gezileri’nde görevli rehber eşliğinde tarihi yerler gezilecek ve bunun yanı sıra ücretsiz yemek ikramları da olacak.