• Vatandaşlar, Yetkililere Seslendi “Kaldırımları Kurtarın”
Çorlu Güncel

Vatandaşlar, Yetkililere Seslendi “Kaldırımları Kurtarın”

  • 15 Ağustos 2018
  • 1028 Kez Okundu

Muhittin Mahallesi Ahmet Piriştina Caddesi’nde kendini bilmez sürücüler araçlarını vatandaşların geçtiği kaldırıma park etti.

Çorlu’da yaşanan otopark sıkıntısı gün ve gün artmaya devam ediyor, sürücüler araçlarını park edecek yer bulamayınca kaldırımlara park ediyorlar. Çorlu’da yanlış park edenlere her hangi bir ceza uygulanmazken, araç sürücüleri bu durumu bildiği için rahatlıkla araçlarını gelişigüzel park ediyorlar.

Kaldırıma araçlarını park eden sürücülere tepki gösteren vatandaşlar, artık yeter dedi. Vatandaşlar, “Çorlu’da otopark sorunu gittikçe artıyor. Artık yer her araç oldu. Kaldırımlardan yürüyemez olduk, kaldırımlar otopark olmuş durumunda. Yetkililerin hiçbir şekilde otopark meselesine eğildiğini duymuyoruz görmüyoruz. Ne bir proje açıklanıyor, nede bu konuyla ilgili bir çalışma olduğunu görüyoruz. Bir araçta değil iki araç birden kaldırımın üzerine araçlarını park etmişler birde motosiklet bırakmışlar insanlarda aradan yollarına devam etmeye çalışıyor. Yetkililer artık bu soruna bir çözüm bulsun” dedi. 

İmdat Şahin