• Hazırlıklar Yolunda
Ergene

Hazırlıklar Yolunda

  • 15 Ağustos 2018
  • 1990 Kez Okundu

Kızılcahamam’daki hazırlık ve kaynaştırma kampında bir haftayı geride bırakan Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’taki temsilcimiz Ergene Velimeşespor’da yüzler gülüyor.

TEMPO YÜKSEK, UYUM DÜŞÜK

Yeni tranferlerle kadrosunu güçlendiren Ergene Velimeşe’de 2 Eylül’de başlayacak olan lig için hazırlıklar devam ediyor.  Gazetemize kamp ve hazırlıklar konusunda bilgi veren Ergene Velimeşespor’un teknik direktörü Özgün Sağlam, hazırlıkların olumlu geçtiğini söyledi. Sağlam, “Çalışma temposu yüksek. Günde sabah ve akşam olmak üzere çift idman var. Kuvvet - dayanıklılık - teknik taktik çalışmaları yapılıyor” dedi.

Yeni transferler nedeniyle takım kadrosunun büyük oranda değiştiğini anımsatan mavi beyazlı teknik adam, “Hem saha içinde hem saha dışında takımın uyum sorununu çözmeye çalışıyoruz. Takımda genç oyuncu çok fazla. Yeni transfer olunca uyum geç oluyor malum” dedi. Takımın yeni transferlere de ihtiyacı olduğunu belirten Sağlam, “Transfer düşünüyoruz ama malum bütçe sınırlı ve sıkıntılı” dedi.

İLK GALİBİYET

İlk hazırlık maçında Şırnak temsilcisi Cizrespor’la 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılan mavi beyazlılar ikinci hazırlık maçında galibiyeti yakaladı. Kızılcahamam Kamp Eğitim Merkezi’nde Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor ile yapılan hazırlık maçını Ergene Velimeşespor 1-0 kazandı. Takımımızın tek golünü Onat Kutay Kurt kaydetti. Tekirdağ temsilcisi 16 Ağustos’ta (bugün) Adıyamanspor’la hazırlık maçı yapacak. Mavibeyazlıların son hazırlık maçı içe  18 Ağustos Cumartesi günü Kasımpaşa Erokspor ile olacak. Ergene Velimeşespor, kısa süreli kurban bayramı tatilinin ardından yeniden toplanarak antrenmanlara devam edecek.

SEYFİ GENÇ