• İlk Antrenman Yapıldı
Spor

İlk Antrenman Yapıldı

  • 14 Ağustos 2018
  • 2593 Kez Okundu

Çorlu’nun Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Çorluspor 1947, yönetim kurulunu oluşturup flaş transferlere imza attıktan sonra topbaşı yaptı.

TRAORE GÖZ DOLDURDU

2018-2019 Bölgesel Amatör Liglerin başlamasına kısa süre kala Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Çim Sahasında antrenman yaptı. Çorluspor 1947 Kulübü Teknik Direktör Erdoğan Eryılmaz büyük bir kısmı yenilenen takımla ilk kez çalıştı. Kartalspor'dan transfer edilen sarı kırmızılı ekibin en güçlü gol silahı Burkina Fasolu başarılı forvet İbrahim Traore antrenmanlarda göz doldurdu.

HEDEF PROFESYONEL LİG

Yılmaz takımla ısınma ve kondüsyon çalışmaları yaptırdı. Yeni transferlerin takımla kaynaşması için de çalışan Teknik adam, futbolcularına motivasyon konuşması yapmayı da ihmal etmedi.  Çorluspor 1947 Teknik Direktörü Erdoğan Eryılmaz "Çorlu'muzu en iyi şekilde temsil edip profesyonel lige taşımak istiyoruz. Kaliteli bir kadro oluşturduk. Çorlu halkına,  sporseverlere ve taraftarlarımıza güzel,  kaliteli, seyir zevki yüksek bir oyun sergilememiz gerekiyor.” dedi.

Çorluspor 1947 oyuncuları Cuma akşamı yapılacak antrenmanın ardından 2 günlük bayram tatili yapacak. Sarı kırmızılı ekibin tatilin ardından ise Bolu’da kampa çekilmesi planlanıyor.

SEYFİ GENÇ