• Genç Voleybolcunun İsmi Yaşatılsın
  • Genç Voleybolcunun İsmi Yaşatılsın
Çorlu Güncel

Genç Voleybolcunun İsmi Yaşatılsın

  • 09 Ağustos 2018
  • 1282 Kez Okundu

Geçtiğimiz ay arkadaşlarıyla bisiklet sürerken bir otomobilin arkadaş çarpması sonucu ağır yaralanan ve günlerce komada kaldıktan sonra yaşam savaşını kaybeden Trakya Gelişim Spor Voleybol takımının pasörü Beyza Adalı’nın isminin Saray Kapalı Spor Salonu’na verilmesi için kampanya başlatıldı.

TAKIMLAR BİRLİK OLDU

Saray’ın yetiştirdiği en yetenekli sporculardan biri olan Beyza Adalı’nın isminin ilçedeki Kapalı Spor Salonu’na verilmesi için başlatılan kampanyaya Tekirdağ’daki tüm takımlar destek verdi. Tekirdağ Voleybol ligi takımlarından olan ve yıldız kızlar kategorisinde mücadele eden Trakya Gelişim takımında takım kaptanı olan Beyza Adalı kendi mevkiinde isim yapmış bir sporcuydu. Sadece kendi takımında değil tüm voleybol camiasında sevilen ve sayılan sporcularından biri olan Beyza Adalı’nın isminin yaşatılması için Voleybol liginde mücadele eden takımların antrenörleri, sporcuları ve yöneticileri ve ailesi Saray’daki kapalı spor salonuna Beyza Adalı’nın adının verilmesi konusunda yetkililerden destek istiyorlar.

AİLESİ DE ADININ YAŞATILMASINI İSTİYOR

Tekirdağ Voleybol Ligi takımlarında mücadele eden başta kendi takımı olan Trakya Gelişim spor, ÇBSK, Yıldırım spor, Çorlu Fener spor, Çorlu Kültür Spor, 2. Lig de mücadele eden Çorlu spor Voleybol takımı da Beyza Adalı isminin verilmesini destekliyor. Beyza Adalı’nın anne ve babası ise bu konuda destek veren tüm takımlara teşekkür ederken “Bizlerin de kızımızın adınının spor salonuna verileceğine inancımız tamdır” dedi.

HASAN ALİ SOYDAM