• Ergene'de Aleyna Tilki Coşkusu
  • Ergene'de Aleyna Tilki Coşkusu
  • Ergene'de Aleyna Tilki Coşkusu
  • Ergene'de Aleyna Tilki Coşkusu
Ergene

Ergene'de Aleyna Tilki Coşkusu

  • 06 Ağustos 2018
  • 2921 Kez Okundu

Çorlu Sinoplular Derneği’nin geçtiğimiz Pazar günü düzenlediği piknik şölenine ünlü şarkıcı Aleyna Tilki katıldı. Pikniğe katılan vatandaşlar Aleyna Tilki şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

Çorlu Alışveriş Fuarı’nın son gününe gelmesi dolayısıyla yine de pikniğe katılım oldukça yoğundu. Ergene Ulaş Çamlığı’nda yapılan pikniğe AK Parti TBMM Başkan Vekili Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, STK temsilcileri ve muhtarlar pikniğe katıldı. Pikniği düzenleyen Sinoplular Dernek Başkanı Yusuf Gümüş katılımcılara teşekkür etti.

“DERNEĞİMİZ KURULALI 25 YIL OLDU”

Çorlu Sinoplular Dernek Başkanı Yusuf Gümüş piknik şöleninde yaptığı konuşmada katılan herkese teşekkür etti. Gümüş, “Milletvekillerimiz yoğun programlarının arasında bizleri yalnız bırakmayıp geldiler, onlara çok teşekkür ediyoruz.1980 de göç eden Sinoplular artık Çorlulu Tekirdağlı Türkiyeli oldular. Derneğimiz kurulalı 25 yıl oldu, 25 yılın anısına ata sporumuz güreş müsabakaları düzenleyelim dedik ve Kırkpınar başpehlivanlarımızı getirdik. Gençlerimiz yoğun bir sınav maratonu geçirdiler onlar içinde genç bir sanatçı kardeşimiz olan Aleyna Tilki’yi davet ettik. Geçen yıl derneğimiz 150 öğrencimize burs verdi. Bursun yanında dernek olarak birçok alanda sosyal faaliyet yürüttük ve yürütmeye de devam edeceğiz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

ALEYNA TİLKİ PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

Sabah saatlerinde başlayan piknik, konuşmaların ardından ata sporu olan yağlı güreşlerle devam etti. Yağlı güreşlerinde bitmesiyle birlikte şarkıcı Aleyna Tilki sahneye çıktı. Aleyna Tilki birbirinden güzel parçalarıyla katılımcıları coşturdu. Pikniğe katılan vatandaşlar gönüllerince eğlendi, Aleyna Tilki kendisini davet ettikleri için teşekkür etti. Uzun süre sahnede sevilen parçalarını söyleyen Aleyna Tilki program sonunda piknik alanından ayrıldı.

İmdat Şahin