• Gözünü Üst Lige Dikti
Spor

Gözünü Üst Lige Dikti

  • 23 Temmuz 2018
  • 2421 Kez Okundu

Ergene Velimeşespor, şampiyonluk yolunda iddialı bir kadro için transferlerini sürdürüyor. Son bir haftada üst üste transfer haberleriyle gündeme gelen mavi beyazlı takım, ikinci ligde iddialı olduğunu göstermek için 2. ligde geçtiğimiz sezon şampiyon olan Bayrampaşaspor’un orta saha oyuncusu Hayrullah Akyel’i renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezon Bayrampaşa forması giyen ve şampiyonluk yaşayan, yıllardır 2. ligde top koşturan 31 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu Hayrullah Akyel, Ergene Velimeşespor ile sözleşme imzaladı. Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezon ilk devre Sultanbeyli Belediyespor forması ile 16 maçta forma giymiş ikinci devre ise Bayrampaşa ile 15 maçta forma giymiş ve 1 gol kaydetmişti.

GENÇLERBİRLİĞİ’NDE YETİŞTİ

Hayrullah Akyel kariyerinde U21 Liginde 86 maçta 1 gol, Türkiye Kupasında 19 maçta 1 gol, TFF 3. Ligde 30 maçta 1 gol, TFF 2. Ligde ise 331 maçta 8 gollük performans gösterdi. Gençlerbirliği alt yapısında gelişen tecrübeli orta saha sırasıyla Hacettepe, İnegölspor ve Şanlıurfaspor'a kiralanmış sonra Türk Telekomspor'a transfer olmuştu, sonrasında Alanyaspor, Bayrampaşa, Pendikspor forması giymiş Geçtiğimiz sezon Sultanbeyli Belediyespor ile ilk defa 3. ligde forma giymiş olup devre arasında eski takımı Bayrampaşa'ya transfer olmuştu ve şampiyonluk yaşamıştı.

SEYFİ GENÇ