• Bina Bitmek Üzere
Çorlu Güncel

Bina Bitmek Üzere

  • 20 Temmuz 2018
  • 2774 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ergene İlçesine bağlı Marmaracık Göleti’ne yapılan Kafe-Restoran olarak kullanılacak binada çalışmalar sona yaklaştı.

Marmaracık Göleti’ne vatandaşların zaman geçirmesi için yapılan sosyal tesis 27 Ekim 2017 tarihinde başladı, binanın projeye göre 31 Temmuz 2018 tarihinde bitirilmesi gerekiyor. Marmaracık Göleti’nin hemen yanında yer alan açılacak olan binaya ilginin yoğun olması bekleniyor.

Ergene İlçesinde yapılan Ergene Marmaracık Gölet Restoranın toplam inşaat alanı 1973.91 m2 oluşuyor.  Proje bodrum kat ve zemin kattan oluşmak üzere iki katlı binadan oluşmakta. Projede Restoran içerisinde çocuk oyun alanı bulunuyor. Restoran alanına hizmet edebilecek büyüklükte ekipmana sahip endüstriyel mutfak alanı yer alıyor.  Gerekli teknik hacimler, depolar, erkek, kadın WC, bebek emzirme odası bina içeresinde yer alıyor.

Binanın kısa süre sonra biteceğine inanan  vatandaşlar, “Marmaracık Göleti’ne böyle bir binanın yapılması çok önemli, gelip burada insanlar ailesiyle birlikte güzel zaman geçirebilirler. Kalabalık şehirlerde bu türlü restoranlara kafelere gerçekten çok ihtiyaç oluyor. Ergene ilçemizde de böyle bir yerin açılması bizleri memnun ediyor” dedi.

İmdat Şahin