• Mobil Şube Hizmette
Çorlu Güncel

Mobil Şube Hizmette

  • 20 Temmuz 2018
  • 1518 Kez Okundu

Yeni Hükümet Konağı’nın faaliyete geçmesiyle birlikte, yeni binanın içinde ve yakınında postane olmaması hem resmi kurumları hem de vatandaşları sıkıntıya sokuyordu. Çorlu PTT Müdürlüğü vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak olan PTT Mobil Şubesini Çorlu Hükümet Konağı bahçesinde hizmete sunarak bu soruna çözüm buldu.

VATANDAŞA KOLAYLIK SAĞLANACAK

Pasaport, kimlik ve sürücü belgelerine ilişkin iş ve işlemlerin nüfus ve vatandaşlık müdürlüklerince verilmeye başlanması nedeniyle vatandaşların pasaport, kimlik ve sürücü belgelerine ilişkin kâğıt bedelleri ile harçlarına ilişkin tahsilatlarda kolaylık sağlanması amacıyla Çorlu Hükümet Konağı bahçesinde hizmete sunulan PTT Mobil Şubesi hizmet vermeye başladı.

HARÇ VE TAHSİLATLAR ÖDENEBİLECEK

Vatandaşlar, PTT’nin diğer hizmetleri olan, havale, fatura ve anlaşmalı banka kredi kartı ile kredi tahsilatlar, Bağ-Kur ve sigorta pirim tahsilatları, paraposta ile kolay, hızlı ve güvenilir para transfer işlemleri, maaş ve sosyal yardım ödemeleri, HGS işlemleri motorlu taşıtlar vergisi ile trafik ve karayolları geçiş cezaları tahsilatları, tapu harç ve döner sermaye işlemleri tahsilatı PTT Mobil Şubesinden de faydalanılabilecek.

SEYFİ GENÇ