• İlk Hedef Ligde Tutunmak
Spor

İlk Hedef Ligde Tutunmak

  • 07 Temmuz 2018
  • 2635 Kez Okundu

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 1. Amatör B Grubunu 2017-2018 Sezonunda şampiyon tamamlayarak Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ne yükselen Çorluspor Kulübü’nde yeni yönetim belli oldu. Geçtiğimiz hafta düzenlenen genel kurulunun ardından Çorluspor Başkanı Tezcan Özbaşaran, yeni yönetimindeki görev paylaşımını açıkladı.

YÖNETİME TAZE KAN

Özbaşaran, Çorluspor yönetiminde Taner Ertem, Suat İşcan ve Abdurrahim Yıldırım’ın başkan yardımcılığı görevine getirildiğini, Mümin Tüfekçi’nin kulüp saymanı, Yücel Can’ın ise Genel Sekreter olduğunu, Nadir Uğur, Sezgin Adıgüzeloğlu ve Cihangir İrem’in yönetim kurulu üyesi olduğunu açıkladı.

Başkan Özbaşaran yaptığı açıklamada süper amatör ligdeki ilk yıllarındaki hedeflerinin öncelikle ligde kalmayı garantilemek olduğunu belirterek, “Yükseldiğimiz bu yeni ligde çıraklık dönemindeyiz. Yine de puan durumuna ve rakiplerin durumuna göre de yeni transferlerle şampiyonluğu kovalayacağız. İlk hedefimiz ligden düşmemek” dedi.

“ŞİMDİLİK İDDİALI TAKIM KURMAYACAĞIZ”

Süper Amatör Ligin Eylül de başlayacağını belirten Özbaşaran, “O zamana kadar da futbolcularla görüşmelerimiz devam edecek. Şimdi iddialı bir takım kurmayı düşünmüyoruz. İddialı takım kurmak demek büyük paralar harcamak anlamına geliyor. Takımın maddi durumu ortada. Süper Amatör Ligde mücadele eden diğer Çorlu temsilcisi Kültürspor’a da başarılar diliyoruz” dedi.

Takımın ligden düşeceğine dair dedikodular yayıldığını belirten Özbaşaran, “Bizim düşme sıkıntımız olmaz. Takımı ligde tutacak kadrolara da imkanlara da yönetime de sahibiz. Takımda, yönetimde birlik beraberlik var. Herkes görevini layıkıyla yapacak” dedi.

SEYFİ GENÇ