• Mhp Adayları Stk Temsilcileriyle Buluştu
Çorlu Güncel

Mhp Adayları Stk Temsilcileriyle Buluştu

  • 22 Haziran 2018
  • 1280 Kez Okundu

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri adayları sivil toplum kuruluşu ve muhtarlarla Çorlu Sebastian Restoranda bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri Adayları Koray Önsel, Mustafa Yıldırım, Muhammer Varol, Zehra Çalışkan, Oktay Üstün Çorlu’daki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla Sebastian Restoran’da kahvaltıda bir araya geldi. Sivil Toplum Kuruluşlarından Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Turna, Çorlu Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir, Çorlu Verem Savaş Derneği Başkanı Selçuk Köse ve birçok STK temsilcisi katılırken, Reşadiye, Cemaliye, Hıdırağa, Nusratiye Mahalle Muhtarları da düzenlenen kahvaltıya katıldı.

248 PROGRAM DÜZENLEDİK

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel 24 Haziran seçimleri için Tekirdağ genelinde 248 program düzenlediklerini belirtti. Yücel, “24 Haziran seçimlerinde çok zamanımız olmamasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Teşkilatı olarak Tekirdağ’ın genelinde 248 programa imza attık. Adaylarımızla birlikte Tekirdağ’ı karış karış gezdik. Vatandaşlarımızla buluştuk, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu ülkenin bekası için gerekli olduğunu seçim süreci boyunca anlattık ve yapılacak seçimde bütün herkesin MHP’yi tercih etmesini bekliyoruz” dedi.

SEÇİM KONVOYU YAPMAYIP MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞTA BULUNACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel yaptığı açıklamada seçim konvoyu düzenlemeyeceklerini onun yerine Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunacaklarını belirtti. Önsel, “Özellikle şu içinden geçtiğimiz bu süreçte Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunarak Mehmetçiğimize destek olacağız. Biz seçim konvoyu düzenlemeyeceğiz, bütün konvoya katılmak için yakacağımız benzin paralarımızı ve diğer harcamalarımızı Mehmetçik Vakfı’na bağış yapacağız. Bütün üyelerimizi ve Çorlulu vatandaşları da destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

MHP SIRTINI TÜRK MİLLETİNE DAYAMIŞTIR

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 50 yıllık mazisi olduğunu söyleyen Koray Önsel, MHP’nin sırtını Türk Milleti’ne dayadığını ifade etti. Önsel, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin 50 yıllık mazisi var, bizler hiçbir zaman sırtımızı terör örgütlerine yaslamadık, holdinglere yaslamadık, biz sırtımızı sadece ve sadece Türk Milleti’ne yasladık. Bizler 24 Haziran seçimleri süresince de çok çalıştık ve bunun karşılığını mutlaka alacağız” dedi.

İmdat Şahin