• Seçimden Sonraki Ofisini Açtı
Çorlu Güncel

Seçimden Sonraki Ofisini Açtı

  • 22 Haziran 2018
  • 1302 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili aynı zamanda AK Parti Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr Mustafa Şentop seçimden sonraki işlerini yürüteceği büronun açılışını yaptı.

Omurtak Caddesi Eski Kız Meslek Lisesi’nin karşısına açılan büro açılışına AK Parti Milletvekili Adayları, Mustafa, Yel, Çiğdem Koncagül, Kerim Atalay, Abdullah Öge ve Cem Karaca katıldı. Adayların yanı sıra çok sayıda AK Partili’de açılışta hazır bulundu. 

SİZ ÇORLU’NUN VEKİLİ OLUN DEDİLER

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop açılışta konuştu.  Şentop, “Değerli arkadaşlar, milletvekili adayları değerli teşkilat üyelerimiz ve çok kıymetli Çorlulu hemşerilerim bizim kampanyamızın başladığı ilk günlerde buraya gelmiştik, Çorlu Ticaret Odası’nda oda başkanı İzzet Volkan ve birkaç arkadaş şunu söyledi, “siz Çorlu’nun vekili olun” dediler bizde nasıl olur dedik, ofisi burada açalım dedik. O gün konuşmuştuk onun üzerine arkadaşlarımız sağ olsunlar yer bakıldı herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yer buldular ve burada karar kıldık” dedi.

 SEÇİLDİKTEN SONRA BURADA OLACAĞIZ

Bu açılan ofisin seçim ofisi olmadığını belirten Mustafa Şentop, seçimden sonra kullanacağı bir ofis olduğunu ifade etti. Şentop, “Burası bir seçim ofisi değil seçim için tutulan bir ofis değil, seçimden sonra kullanacağımız bir ofistir. Seçildikten sonra burada devam edeceğiz. Meclisteki çalışmalarımızın dışında burada haftanın belli günlerinde burada olacağız ama irtibat ofisimiz devamlı açık olacak. Bizimle irtibat kurmak isteyenlerin ta Ankara gelmelerine gerek olmayacak buradan irtibat kurabilecekler. Bu ofis hazırlık çalışmaları yapıldı ve bu ofisi açıyoruz” dedi.

İmdat Şahin