• Sevgi Sofrası Ulaş Mahallesi'nde Kuruldu
Ergene

Sevgi Sofrası Ulaş Mahallesi'nde Kuruldu

  • 06 Haziran 2018
  • 2102 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından organize edilen ramazan etkinlikleri kapsamında Ulaş Mahallesinde vatandaşlara iftar yemeği verildi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği mahalle iftarları Ulaş Mahallesinde devam ederken, sokak iftarlarının ev sahipliğini üstlenen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, iftar boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Rasim Yüksel, huzur ve barışın ilçemizde daim olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluşmanın mutluluğunu yaşarken hep birlikte daha güzel günlerimizin birlik ve beraberlik içinde geçeceğini temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi. Daha sonra Ulaş Mahallesinde düzenlenen iftar sofralarına gelen vatandaşlar ezanın okunmasıyla birlikte iftarlarını açtılar.

 

Yemeğin ardından ramazan etkinlikleri kapsamında semazen, orta oyun gösterileri geceye renk katarken, vatandaşların katılımıyla Ulaş sakinlerinin keyifli zaman geçirmelerini sağladı. İftar programına CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP İlçe Teşkilat Başkanı Erdinç İrel,  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Nuh Nuhoğlu, Ayça Çevikelli, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve iftar programına çok sayıda vatandaş katıldı.