• Kaldırım Babaları Neden Kırılıyor?
  • Kaldırım Babaları Neden Kırılıyor?
Çorlu Güncel

Kaldırım Babaları Neden Kırılıyor?

  • 19 Nisan 2018
  • 1317 Kez Okundu

Belediye tarafından kaldırımlara park yapılmasını önlemek için kaldırımların kenarlarına dikilen kaldırım babaları, kırılıyor. Özellikle Kumyol Caddesi’nin Omurtak Caddesi ile birleştiği yerde bulunan kaldırım babaları bir bir kırılıyor.

Kaldırım babalarının kimler tarafından kırıldığı bilinmezken bilgisine başvurduğumuz esnaflar özellikle geceleri kırıldıklarını belirterek, “birkaç haftadır sabah geldiğimizde bunları kırık olarak görüyoruz. Kimin niçin kırdığını bilmiyoruz. Fakat araçlar manevra yaparken de birkaç tanesi kırıldı. Diğerleri de kasıtlı olarak mı kırıldı, kazara mı kırıldı bilgimiz yok” dedi.

Belediye tarafından yerleştirilen kaldırım babalarının küçük ve ince olması nedeniyle araçların ufak bir manevrasıyla bile kırılırken, kırık uçlarının keskin olması da tehlikelere davetiye çıkarıyor. Tehlikeye de dikkat çeken esnaflar, “Bunların böle durmaması gerekir. Allah korusun küçük bir çocuk koşarken veya yetişkin biri bile bunların üstüne düşse ciddi yaralanmalara sebep olur” dedi.

SEYFİ GENÇ