• 23 Nisan'da Ergene'de Bir Dizi Açılış Gerçekleşecek
Çorlu Güncel

23 Nisan'da Ergene'de Bir Dizi Açılış Gerçekleşecek

  • 19 Nisan 2018
  • 1067 Kez Okundu

Ergene’de Atatürk ve Gençlik Parkı ile Atatürk Çocukları Kütüphanesi 23 Nisan’da açılıyor.

Ergene Belediye Başkanlığı, Ergene’deki çocuklara hediye edilmek üzere bir süredir yapım çalışmaları sürdürülen İğneler Mahallesindeki Atatürk Çocukları Kütüphanesi ve Atatürk ve Gençlik Parkı çalışmalarına hız verdi.

 

Geleceğe umutla bakan çocukların özgürce koşup oynayabilmelerini sağlamak adına Atatürk ve Gençlik Parkı; çağdaş, eğitimli gelecek oluşturabilmek adına Atatürk Çocukları Kütüphanesi 23 Nisan Pazartesi günü saat 14:00’da vatandaşların hizmetine açılacak.

 

Açılışı yapacak olan park ve kütüphanenin çok anlamlı ve güzel bir hizmet olduğuna vurgu yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Geçen yıllarda  23 Nisan’da Masal Parkını hayata geçirdik özel ve anlamlı günlerin bizler için değerli olduğunu yaptığımız her açılışımızda kanıtladık. Bu yılda geleceğimizin temelini oluşturan çocuklarımız adına iki mutluluğa şahit olacağız. Atatürk Çocukları Kütüphanesi ile değerli çocuklarımız için kitap okumak için güzel ortam oluşturduk. Okuma alışkanlığı geliştirmek ve günde bir sayfada olsa kitap okuma alışkanlığı oluşturmak adına önemli bir adım olacağına inanıyorum. Bunun yanı sıra  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yarınların geleceği çocuklarımıza bıraktı. Bizlerde onları önemsediğimiz için parkımızı yarınlarımızın geleceği çocuklarımıza Atatürk ve Gençlik Parkını hediye ediyoruz. Bizler halkımızı önemsiyoruz, Ergenemizi önemsiyoruz. Yarınlarımızın geleceği için her daim ileriye bakarak hedef ve çalışmalarımız arttırarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Bizim seçilmeden önce hayallerimiz, hedeflerimiz vardı. Ergenemizde hedeflediklerimizi tek tek hayata geçirmek adına Ergene halkının hakkettiği hizmeti almasına adına proje çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

 

Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca; “23 Nisan Pazartesi Günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İğneler Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Atatürk ve Gençlik Parkı ile Atatürk Kütüphanesi açılışına tüm halkımızı davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.