• Afrin`den Ergene`li Öğrencilere Anlamlı Mesaj
Ergene

Afrin`den Ergene`li Öğrencilere Anlamlı Mesaj

  • 05 Nisan 2018
  • 2501 Kez Okundu

Ergene Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören 5 öğrenci kendi el emekleri ile kurabiye hazırlayarak Genel Kurmay Başkanlığı aracılıyla Afrin`de görev yapan askerlerimize gönderdi. Bu anlam yüklü manevi desteğe Afrin`de görev yapan Yüzbaşı Coşkun Atbaşı`ndan okulun mail adresine gönderilen teşekkür maili duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Yüzbaşı Atbaşı`ndan öğrencilere; “Onların gönlü rahat olsun”

Mailde; “Ben Afrin`de görev yapan Yüzbaşı Coşkun Atbaşı. Kardeşlerimiz İlayda Kütükçü, Kader Doğan, Aleyna Dilara Kahraman, Kübra Sel ve Helin Karakaş`ın güzel kurabiyelerini aldık. Ellerine sağlık. Tüm genç kardeşlerimize çok selamlar. Onların gönlü rahat olsun. Onların daha güzel yarınlar yaşaması için biz her zaman görevimizin başında olacağız. Onlarda bu ülkeyi daha ileri götürmek için çok çalışsınlar. Vatana hayırlı ve faydalı birer vatandaş olsunlar ki tüm düşmanlarımıza bugün olduğu gibi gelecekte de bizi tehdit etme cüretini gösterecek cesareti veremeyelim. Tüm herkese desteği için hepimiz sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu mesajı siz değerli yöneticimizden tüm arkadaşlara iletmenizi temenni ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Öğrenciler ile komutan telefonda görüştü

Gelen mail sonrası öğrenciler ile biraraya gelen Ergene Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Afrin`de görev yapan Yüzbaşı Coşkun Atbaşı`ndan gelen duygu yüklü mesajı öğrencilerle paylaştı.  Öğrenciler mesajı dinlerken oldukça duygu dolu anlar yaşarken okul müdürü mailde irtibat numarası da bulunan Yüzbaşı Coşkun Atbaşı`yı telefonla arayarak öğrencilerle görüştürdü.

Sizin daha rahat günler yaşamanız için emek sarf ediyoruz

Yüzbaşı Atbaşı telefonda; “Arkadaşlar sizlere çok teşekkür ediyorum. Geçen gün hediyeleriniz aldık. Biz ve burada ki arkadaşlar hediyelerinizi görünce çok duygulandılar. Genç arkadaşlarımızın böyle düşünceli ve vatansever olması gurur kaynağıdır. Biz sizin daha rahat günler yaşamanız için emek sarf ediyoruz. Siz de lütfen derslerinize, hocalarınıza, arkadaşlarınıza, ailelerinize kulak verin. Vatana millete hayırlı evlat olmak için elinizden gelen çabayı sarf edin” dedi.

Emeğinizi boşa çıkarmayacağımıza söz veriyoruz

Öğrenciler adına komutanla konuşan 11. Sınıf öğrencisi Kübra Sel ise “Bizde size çok teşekkür ediyoruz. Bizimde aklımıza böyle bir fikir geldi. Sizleri düşünerek böyle bir şey yapmak istedik. Bizim için çok mücadele ediyorsunuz. Çok teşekkür ediyoruz. Bizim için mücadele ediyorsunuz. Çok şehit verdik, çok kan döküldü bu vatan için. Bizde sizin bu emeğinizi boşa çıkarmayacağımıza söz veriyoruz. Ne mutlu sizi sevindirebildiysek” ifadelerine yer verdi.