• Yoğurtçu Sokağına Mıcır Döküldü
Çorlu Güncel

Yoğurtçu Sokağına Mıcır Döküldü

  • 24 Ocak 2018
  • 1095 Kez Okundu

20 Ocak Cumartesi günü “Yoğurtçu Sokağın Çilesi Bitmiyor” haberi sonrasında harekete geçen Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gazetemize konuşan vatandaşların sesini duyarak mıcır dökülmesi talebini gerçekleştirdi.

Ekim ayında TESKİ tarafından altyapı çalışması nedeniyle asfaltı sökülen ve uzun süre bu şekilde bekletilen sokaktaki altyapı çalışmalarını bir hafta önce tamamlayan TESKİ’nin ardından geride çamur deryası kalmış, vatandaş da kurumların geç çalışması nedeniyle şikayetlerini gazetemize aktarmışlardı. Gazetemizde çıkan haberin ardından harekete geçen Çorlu Belediyesi ekipleri, cumartesi günü öğleden sonra Hıdırağa Mahallesi’ndeki Yoğurtçu Sokağı’na çamurun önlenmesi için mıcır döktü. 

Hava şartları nedeniyle sokağın asfaltının ancak havaların ısınmasından sonra yapılacağı öğrenilirken, bunun da nisan ayını bulabileceği belirtildi. Avrupa Yakası’na konuyu gündeme getirdiğimiz için teşekkür eden bir mahalle sakini, “Mıcır iyi oldu. Hiç olmazsa çamuru azalttı. Çorlu Belediyesi ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Asfalt için de bahara kadar bekleriz artık. Bu havada atılacak asfalt da birkaç ayda sökülür. Bu kadar bekledik, biraz daha bekleriz” şeklinde konuştu.

SEYFİ GENÇ