• Gaziantep Lezzeti Çorlu'ya Taşındı
Çorlu Güncel

Gaziantep Lezzeti Çorlu'ya Taşındı

  • 13 Ocak 2018
  • 2743 Kez Okundu

Gaziantepli Gazi Künefe Çorlu’ya taşındı. Tatlı denildiği zaman ilk akla gelen şehrimiz olan Gaziantep bütün lezzetiyle birlikte Çorlu’ya geldi. Künefe, kadayıf ve katmerin ustaları, Çorlulu vatandaşlara hizmet vermek için Çorlu’da Gazi Künefe’yi açtı.

1998 yılında yılında Gaziantep’te çırak olarak işe başlayan Ömer Kaya yıllar içerisinde usta oldu. Usta olduktan sonra 2006 yılında ilk dükkânını Gaziantep’te açtı. Ömer Kaya çok kısa zaman önce de Gaziantep lezzetini Çorlu’ya taşıyarak yeni dükkânını açarak Çorlululara hizmet vermeye başladı. Tatlı ustası Ömer Kaya ve ortağı Erol Özdemir, Muhittin Mahallesi Omurtak Caddesi üzerindeki dükkanlarına tüm Çorlulu vatandaşlara hizmet veriyor.  

“Çıraklığını Yapmadığınız Bir İşin Ustası Olamazsınız”

Tatlı ustası Ömer Kaya: “Çıraklığını yapmadığınız bir işin ustası olamazsınız. Önce bir işin çıraklığını yapacaksınız ki ancak usta olabilirsiniz. Ben ilk 1998 yılında bir dükkanda bulaşık yıkayarak başladım. Daha sonra bu işin çıraklığın yaptım. İlk dükkanımı 2006 yılında açtım. Bugüne kadar Gaziantep’teki dükkânımda müşterilerime hizmet verdim. Şimdi o damak zevkini Çorlu’ya taşıdım ve bir hafta önce buraya dükkanımı açtım. Tüm vatandaşlarımızı bu lezzeti tatmaya bekliyoruz” dedi.  

Müşteriler Yedikleri Künefeyi Çok Beğeniyor

Gazi Künefe’ye gelen müşteriler memnun ayrılıyor. Yedikleri künefelerin çok güzel olduğunu belirten müşteriler: “Gerçekten buranın künefesi çok güzel. Bir kere künefe sıcak geliyor ve çok lezzetli. Sunumu da çok güzel tabağından çatalına dükkânının temizliğinden titizliğine her şey gerçekten dört dörtlük. Eksik arasanız bile bulamazsınız. Bu lezzeti tattıktan sonra tekrar tekrar geliyoruz ve herkese tavsiye ediyoruz” dediler.

Slogan, Her şeyi Tatlıya Bağlayalım

Gaziantepli Gazi Tatlı yaptığı broşürlerdeki sloganı çok anlamlı. “Her şeyi tatlıya bağlayalım” sloganıyla müşterilerini karşılayan Gazi Tatlı ortaklarından Ömer Kaya; “Bizler burada lezzetin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Bu broşürlerdeki sloganımızı da bilerek koyduk. Gerçekten hayatta biz insan olarak her şeyi tatlıya bağlamalıyız. Her şey güzel bir şekilde çözülmeli. Her şey tatlı tadında olmalı. Bizlerde böyle bir sloganla halkımızla buluşmayı doğru bulduk” dedi.

İmdat Şahin