• Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Başladı
Çorlu Güncel

Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Başladı

  • 13 Ocak 2018
  • 1017 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik Parklarında ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başlandı.

Çağımız teknolojisinin tüm imkânlarını kullanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu’nun özellikle yaz döneminde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik Parklarında ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı. Çorlu’da vatandaşların rağbet gösterdikleri sosyal yaşam alanları olan Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik Parklarında, Bilgi İşlem Dairesi tarafından Wi-Fi bağlantı noktaları kuruldu. Hızlı ve kesintisiz internet erişimi için fiber hatları döşendi ve Cumhuriyet Parkı’nda 1 milyon 608 bin metrekare, Gölbaşı Gençlik Parkı’nda ise 125 bin metrekare Wi-Fi kapsama alanı oluşturuldu.

Cep Telefonuna Gelecek Şifreyle Girilecek

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların TC kimlik numaralarını ve GSM numaralarını girerek sisteme kaydolmaları ve sonrasında cep telefonlarına gönderilen şifreyi kullanarak kimlik doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor. Bu işlemin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden kesintisiz bir şekilde faydalanılabiliyor.

Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik Parklarının tamamını kapsayan ücretsiz internet hizmeti vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Ücretsiz Wi-Fi hizmeti kısa bir süre sonra Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı’nda da verilmeye başlanacağı öğrenildi.

İMDAT ŞAHİN