• “Korsan Servis Sorununu Kökten Çözeceğim”
  • “Korsan Servis Sorununu Kökten Çözeceğim”
  • “Korsan Servis Sorununu Kökten Çözeceğim”
Çorlu Güncel

“Korsan Servis Sorununu Kökten Çözeceğim”

  • 15 Aralık 2017
  • 1314 Kez Okundu

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Selçuk Uçar, 2018 yılı başında yapılması planlanan Oda seçimleri için destek turlarına devam ediyor.

Çorlu Şoförler Odası Başkan Adayı Selçuk Uçar’ın, Çorlu Personel Servisçileri Kooperatifini ziyareti sırasında, Kooperatif başkanı Ramazan Gökalp, yönetim kurulu üyeleri ve kooperatife üye şoför esnafları hazır bulundu. Başkan Gökalp en büyük sorunlarının korsan servisler olduğunu dile getirerek bu konuda mücadele verecek, kendilerinin sorunlarını çözebilecek bir başkan adayına destek vereceklerini bildirdi. Uçar, Çorlu için büyük sorun olan Korsan Servis konusunu seçilirse kökünden çözme sözünü verdi.

“Destek Kararımızı İlerleyen Günlerde Resmen Açıklayacağız”

Selçuk Uçar’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Çorlu Personel Servisçileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Gökalp yaptığı açıklamada; “Ben buradan tüm adaylara başarılar diliyorum. Bu gün burada görüş alışverişinde bulunduk. Gerekli görüşmelerimizi yapıp kesin destek kararımızı ilerleyen günlerde resmen açıklayacağız. Bizim beklentimiz servisçi esnafına sahip çıkacak, sorunlarını bilen ve o sorunlara çözüm getirecek olan bir oda başkanının olmasıdır. Sayın Selçuk Uçar’dan beklentimiz seçildiği taktirde bu önemli sorunumuzu çözmesidir” dedi.

“Dedeler Gidecek, Gençler Gelecek”

Başkan Ramazan Göklap ve servisçi esnafı ile uzun süre sohbet edip onların sorunlarını dinleyen Çorlu Şoförler  Odası Başkan Adayı Selçuk Uçar yaptığı açıklamada; “Bizler Dedeler Gidecek, Gençler Gelecek, Haklarına sahip çık ve güvenebileceğin bir başkana emanet et sloganı ile yola çıktık. Bu gün burada servisçi esnafımızı ziyaret ettik. Bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben servisçi esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Bende servisçiyim. Seçildiğim taktirde servisçi esnafımızın tüm sorunlarını kökünden çözme sözü veriyorum. Şu an Çorlu Şoförler odası başkanı olan Abdullah Baş, servisçi esnafımızla hiç ilgilenmiyor, onlara sahip çıkmıyor. Servis şoförü esnafımızın en büyük sorunu Korsan araçlardır. Maalesef Çorlu’da Korsan servisler cirit atıyor ve sayın Oda başkanı buna bir çözüm bulamadığı gibi, hiç de ilgilenmiyor. Burada sadece “S” plaka araçlar denetleniyor. Korsan araçlar hiç denetlenmiyor bile. İnşallah göreve gelirsek bu sorunu kökünden çözme sözü veriyorum. Bu gün burada yaptığım ziyaret esnasında esnaf arkadaşlarımız en büyük sorun ve talep Korsan servislerin önüne geçilmesi yönünde oldu. Ben Çorlu Personel servisleri Kooperatifinde bulunan arkadaşların bana destek vereceğine inanıyorum. Artık 70 yaşına gelmiş olan ve dört, beş dönemdir kesintisiz oda başkanlığını yürüten sayın Abdullah Baş’ın görevi bırakması gerekir. Gençlerin önünü açması lazım. Çorlu’da plaka değerleri ayaklar altına düştü. Bunun sorumlusu da Oda Başkanı Abdullah Baş’tır” dedi.

“Son Dört Yıldır Hangi Aday Nerede Ne Yaptı”

Çorlu Şoförler Odası Başkan Adayı Selçuk Uçar konuşmasının son bölümünde oy kullanacak tüm Şoför esnafına seslenerek; “Değerli Şoför esnafı arkadaşlarım. Ben son dört yıldır tüm esnafımızın sorunlarına çözüm olmak adına yaptığım çalışmalar ortada. Herkes görüyor ve biliyor. Dört yıldır hiç ortada olmayan, hiçbir esnafımızın sorununa ilgilenmeyen arkadaşlar bu gün Adayım diye çıkmaları sizce de normal mi. Bunun taktirini sizlere bırakıyorum. Seçim günü sizlerin tüm sorunlarına en iyi çözüm getirecek listeye bizlere oy vermeye davet ediyorum” dedi.

Kooperatif Başkan Yardımcılarından Tam Destek!

Selçuk Uçar’ın konuşmasından sonra söz alan, Çorlu Personel Servisleri Kooperatifi Başkan yardımcısı Mustafa Pazvant yaptığı açıklama ile açık destek verdiğini bildirdi. Pazvant konuşmasında; “Kooperatifimizin bu gün 88 üyesi var ve en büyük sorunumuz Korsan servislerdir. Selçuk Uçar Kooperatifimizin kurucu başkanıdır. Kendisine desteğimiz tamdır. Bizim sorunlarımızı en iyi şekilde çözecek tek adaydır. Sayın Uçar seçilirse Korsan taşımacılık ve servis sorununun tamamen ortadan kalkacağına inanıyorum. Kendisine güveniyorum” dedi.

Son olarak söz alan Kooperatifin Başkan Yardımcılarından Rıdvan Büyük, Korsan servis konusunda Oda Başkanı Abdullah Baş’a birçok kez gidip konuyu anlattıklarını fakat hiçbir gelişmenin olmadığını ifade ederek; “Çorlu Şoförler Odası Başkanlığı seçimlerinde, Başkan adayı Selçuk Uçar’a açık ve net destek verdiğimi buradan belirtmek isterim. Kooperatif üyelerimize ve esnafımıza bu güne kadar çok büyük destekleri oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Burada en büyük sorunumuz sayın Başkanımızın ve esnaf arkadaşlarımızın da açıkladığı gibi Korsan servislerdir. Bu konuda Sayın Oda Başkanı başta olmak üzere tüm yetkili mercilere gittik, şikayetimizi ilettik, hiçbir şey değişmedi. Selçuk Uçar Oda Başkanı seçilirse bu sorunun tamamen çözüleceğine inanıyor, kendisini destekliyorum” dedi.

Kooperatif Başkanı Ramazan Gökalp, yönetim kurulu üyeleri ve Servisçi esnafı, Selçuk Uçar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.