• “Maddeye Değil Hayata Bağlan”
  • “Maddeye Değil Hayata Bağlan”
  • “Maddeye Değil Hayata Bağlan”
Çorlu Güncel

“Maddeye Değil Hayata Bağlan”

  • 14 Aralık 2017
  • 1134 Kez Okundu

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde faaliyet yürüten Çorlu Gençlik Merkezi, 07-29 yaş grubu gençlere müzikten, tiyatroya, tiyatrodan spora kadar birçok alanda hizmet veriyor.

Konuyla ilgili Avrupa Yakası Gazetesine bilgi veren Çorlu Genlik Merkezi müdürü Fehmi Çüren gençlerin spora, müziğe, tiyatroya yönelmesini istedi. Fehmi Çüren; “Biz Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Çorlu Gençlik Merkezi olarak hizmet vermekteyiz. 2015 yılının aralık ayında faaliyetimize başladık. Türkiye’de bütün illerde büyük ilçelerde olmak üzere toplam 300’e yakın Gençlik Merkezi var. Gençlik Merkezimin amacı milli değerlerine bağlı, hür düşüne bilen, milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yaşamayı arzulayan, Cumhuriyet ve demokrasiyi benimsemiş gençlik yetişmesine katkıda bulunmak istiyoruz.” dedi.

“Maddeye Değil Hayata Bağlan”

Konuşmasına devam eden Fehmi Çüren gençlerin kötü alışkanlıklarından uzak durmasını istedi. Çüren: “Bilindiği gibi eğitim ailede başlar, okulda devam eder. Bizim gençlerimizden isteğimiz boş kaldıklarında, serbeste zamanlarında kötü alışkanlıklara alışmamak için devletimiz bizim gibi kurumları açmış. Bizler burada afişimizde de gözüktüğü gibi tiyatro, müzik, bilişim ve teknoloji, kitap okuma etkinliği gibi çok sayıda etkinliğimiz var. Kötü alışkanlıklar yerine buralara gelerek daha verimli çalışmalar yapsınlar diyoruz. Gençlerimize şunu da söylüyoruz. Maddeye değil hayata bağlansınlar” dedi.

Haber: İmdat Şahin