• Akgün'den Öğretmenler Günü Mesajı
Çorlu Güncel

Akgün'den Öğretmenler Günü Mesajı

  • 24 Kasım 2017
  • 1069 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün yayınladığı mesajla öğretmenler gününü kutladı. Mesajında toplumun eğitimcisine verdiği değer ölçüsünde geleceğe güvenle bakabileceğini belirten Akgün, eğitime destelerinin her zaman öncelikli hedefleri olduğunu kaydetti.

Öğretmenler En Önemli Rolde

Akgün mesajında şunları dile getirdi; “Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenlik, tarih boyunca önemini korumuş, her zaman bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması sürecinde en önemli role sahip olmuştur. Öğretmenlerimiz bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin rehberi durumundadır. Güçlü ve Büyük Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için durmadan hep birlikte çalışacağız. Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için eğitimin, öğretimin ve öğretmenlerimizin önemi yadsınamaz.”

 

Yeni Nesillere Işık Tutuyorlar

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Akgün, tüm görev şehidi öğretmenleri rahmetle anarken, öğretmenlere“ eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, en zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak yeni nesillere ışık tutan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, tüm eğitim camiamıza  başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum.” Temennisinde bulundu.