• Opel Grandland X'e Çorlu'da Büyük İlgi
  • Opel Grandland X'e Çorlu'da Büyük İlgi
  • Opel Grandland X'e Çorlu'da Büyük İlgi
Çorlu Güncel

Opel Grandland X'e Çorlu'da Büyük İlgi

  • 23 Kasım 2017
  • 1617 Kez Okundu

Opel’in piyasaya sunduğu yeni modeli Grandland X’e Çorlu’da ilgi büyük. Henüz lansmanı yapılmayan araca şimdiden pek çok Çorlulu sipariş verdi.

Avrupa Yakası’na bilgi veren Opel İnan Satış Müdürü Ersan Yılmaz, Piyasa şartlarından dolayı sıfır araçların satışlarında yüzde 30 daralma gerçekleştiğini söyledi. Yılmaz, Opel İnan olarak yeni araçlarla ve yeni modellerle bu daralmayı aşmaya çalıştıklarını belirterek Opel’in yeni modeli Grandland X model araçları Çorlu’ya getirdiklerini ve satışlarına başladıklarını açıkladı. Yılmaz açıklamasında; “Bu hafta yeni aracımız Grandland X’in ulusal çapta lansmanını yapacağız. Oldukça ilgi çeken bu modelimizle ne olursa olsun kötü giden satışları düzeltmeye çalışacağız. Çoktandır beklediğimiz ve müşterilerimizin de beklediği sorduğu bir araçtı. Müşterilerimizi test sürüşlerine de bekliyoruz” dedi.

Tüm Marka Ve Modellere Zam

Otomobil fiyatlarında ekonomik koşullar ve kurlar nedeniyle fiyat artışlarının söz konusu olduğunu belirten Yılmaz, tüm marka ve modellerdeki araçlara zam geldiğini belirterek; “Piyasa koşullarına göre rekabetçi olmaya ve en iyi şekilde durgunlukla mücadele etmeye çalışıyoruz. Müşterilerimiz genelde daha ekonomik araçları tercih ediyorlar. Özellikle daha ufak benzinli motorlar 1200-1400 motorlu araçları tercih ediyorlar” dedi.

Yakıtta Cimri Konforda Cömert

Geçtiğimiz Cumartesi günü Çorlu’ya getirilen ve çok yakında lansmanı yapılacak Grandland X’in motor seçeneği olarak 1,6 dizel 120 beygir ve 1.2 turbo 130 beygir olduğunu belirten Opel İnan Satış Müdürü Ersan Yılmaz, aracın yakıt tüketiminde cimri, konforda cömert olduğunu söyledi. Yılmaz; “1.2 benzinli motor 4.9 lt ortalama benzin tüketimi yapıyor. 1.6 dizel motor ise 3.9 lt ortalama dizel yakıt tüketimine sahip. Sürücü emniyeti ve konforu için LED Matrix Farlar, AGR Ergonomik deri koltuk, hareket sensörlü otomatik açılır bagaj kapağı, kablosuz telefon şarj ünitesi gibi yeni teknolojiler bulunuyor. Ayrıca Şerit değişimi, çarpışma ikazı, gelişmiş park pilotu, aktif acil frenleme sistemi gibi güvenlik özellikleri ile Apple car play gibi son model eğlence sistemi var. Araç Cumartesi günü geldi. Ciddi bir ön satış süreci var. Siparişleri almaya başladık. Teslimatlarda da sıkıntı yok” dedi.