• Kırklareli'de 4-6 Yaş Grubu Kurslarına Yoğun Ilgi
Kırklareli

Kırklareli'de 4-6 Yaş Grubu Kurslarına Yoğun Ilgi

  • 08 Kasım 2017
  • 4975 Kez Okundu

Diyanet İşleri Başkanlığı Kur’an-ı Kerim Kursları vasıtası ile isteyen vatandaşlara 4 yaşından başlayarak Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler başta olmak üzere dini eğitim ve öğretim veriyor.

Kırklareli İl Müftülüğü 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında, okul öncesi çocuklara yönelik 4-6 Yaş grubu sınıfları açmaya başlandı. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, “Kırklarelili kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Dinlerini güvenilir kaynaklardan öğrenme konusunda özen gösteriyorlar ve seçici davranıyorlar. Gerek il ve gerekse ilçelerimizde okul öncesi çocukların devam ettiği kurslar 3 tane idi. Elhamdülillah bu yıl yeni taleplerle birlikte 12 oldu” dedi.

Yetişkinler içinde kurslar devam ediyor
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, konuşmasının devamında yetişkinlerin kurslarının devam ettiğini belirterek, “İnşallah halkımız kurumumuzu tanıdıkça bu sayının daha da artacağına inanıyorum. Ayrıca yetişkinlerin gündüzleri devam ettiği, kurslarımız olduğu gibi geceleri de çalışanların devam ettiği kurslarımızın sayısının artması bizleri mutlu etmektedir. İnşallah gelecekte her şey daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.