• Saadet Partisi'nden Kaymakam Kılıç Ve Müdür Sevinç'e Ziyaret
  • Saadet Partisi'nden Kaymakam Kılıç Ve Müdür Sevinç'e Ziyaret
  • Saadet Partisi'nden Kaymakam Kılıç Ve Müdür Sevinç'e Ziyaret
Çorlu Güncel

Saadet Partisi'nden Kaymakam Kılıç Ve Müdür Sevinç'e Ziyaret

  • 21 Ekim 2017
  • 1041 Kez Okundu

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanlığı, yeni binasına taşınan Hükümet Konağında Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Hakan Sevinç’e ziyaret gerçekleştirdi.

İlk Ziyaret Kaymakam Kılıç’a

Yeni Hükümet Konağında gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan; “Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yeni hizmet binası vatandaşımızın hizmetlerine cevap verme açısından fevkalade olmuş. Rabbim hayırlı hizmetlerde muvaffakıyetler nasibetsin. Çorlunun idari amiri olarak fedakar ve cefakarca halkımıza hizmet için mücadeleniz takdire şayandır. Devletin şefkat, merhamet ve güler yüzünü temsilen asil duruşunuz dolayısıyla tebrik ederiz. Çorlumuz gün geçtikçe büyüyor. Bu büyümeye oranla sorunlar da büyüyor. Sorunların bertaraf edilmesi noktasındaki yaklaşımlarınız önemsiyoruz. Teşkilat olarak her daim göreve hazırız. Çözüm noktasında üzerimize düşen ne varsa yaparız. Sorunların çözümüne seyirci kalamayız. Taşın altına elimizi koymak durumundayız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; “Ziyaretinize bizi memnun etmiştir. Bizim görevimiz halkımızın işlerini kolaylaştırmak, sorunlarına çözüm bulmak, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını koordine etmektir. Yeni hizmet binamız da halkımızın işlerini kolaylaştıracak donanım ve kapasitededir. Esasen mühim olan binalar değil, insanlardır. Ben tekrar ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan Kaymakam Levent Kılıç’a “Endülüsün Fethi Selahaddin Eyyubi” kitabını hediye etti.

 

Müdür Sevinç’e Hayırlı Olsun Ziyaret

 

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Makamında gerçekleşen ziyarette ilçe Başkanı Aytuğ Aslan; “Devletin güler yüzüne bakmak bir vatandaş olarak içimizi ısıttı. Bu bakımdan özellikle şahsınıza teşekkür ediyorum. Esasen en önemli kamu görevini siz icra ediyorsunuz. Devlet, halkının mal, can, nesil, din emniyetini sağlamakla mükelleftir. Bu emniyetin sağlanmasının en önemli etkeni tabiî ki emniyetimiz, kolluk güçlerimizdir. Çorlumuzun en önemli sorunu bizce uyuşturucu madde kullanımı ve bunun satışı. Dış güçler ve yerli işbirlikçileri neslimizi, geleceğimizi yok etmek için haince ve sinsice bu belayı yavaş yavaş yaymaktadır. Bu illetin bertaraf edilmesinde en önemli görev size düşmektedir. Rabbim mücadelenizde güç kuvvet versin. Tabii ki bu mücadele sadece emniyetle olmaz. Bunun eğitim ayağı var, aile ayağı var, aile, eğitim ve emniyet üçlüsü bunun üstesinden gelebilir diye düşünüyoruz. Bizler üzerimize düşen her göreve hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorlu Emniyet Müdürü Hakan Sevinç; “Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ederim. Uyuşturucu en önemli sorun. Emniyetimiz bu konuda hassasiyetle çalışmaktadır. Ama buyurduğunuz gibi vatandaşlarımıza da büyük görev düşüyor. Evlatlarımızı başıboş bırakmamak gerek. Doğruyu yanlışı ayırt edecek şuur aşılanmalı. Arkadaşları ve çevresi tetkik edilmeli. Hiçbir zaman  “kol kırılır yen içinde kalır” denmeden yetkililer bilgilendirilmeli. Böylece hep beraber bunun üstesinden gelebiliriz” ifadelerine yer verdi.

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç’e rahmetli Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’nın “DAVAM” kitabını hediye etti.

 

Ziyaretlerde Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, İl Gençlik Kolları Başkanı Oktay Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Aydemir hazır bulundu.