• Muhtarlar Yemekte Buluştu
  • Muhtarlar Yemekte Buluştu
  • Muhtarlar Yemekte Buluştu
  • Muhtarlar Yemekte Buluştu
  • Muhtarlar Yemekte Buluştu
Çorlu Güncel

Muhtarlar Yemekte Buluştu

  • 20 Ekim 2017
  • 985 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 19 Ekim Muhtar Günü nedeniyle Çorlu'da hizmet veren muhtarlar ile bir araya geldi.

Kuruluşu 19 Ekim 1829 yılına dayanan muhtarlık teşkilatının 188. yılında düzenlenen etkinlikler kapsamında 2. Muhtarlar Günü kutlandı. Günün anısına düzenlenen yemeğe Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, İlçe Nüfus Müdürü Nazlı Çorbacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Benek, muhtarlar ve oda başkanları katıldı.

El ele, gönül gönüle vererek geldik.

Düzenlenen yemekte konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, muhtarlığın siyasetin en önemli kollarından biri olduğunu belirterek; "Demokrasinin ilk adımı olan muhtarlık makamında görev alan siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum. Sizler vatandaşlarımız ve devlet arasındaki koordinasyonun sağlanmasında önemli görevler gerçekleştiriyorsunuz. Bu günlere el ele, gönül gönüle vererek geldik. Birlik ve beraberlik içinde yaptığımız çalışmalarda bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Kılıç ve Başkan Baysan`a plaket

Baysan'ın ardından söz alan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç`ta günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirirken Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Benek; “Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı 7 gün 24 saat sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Neşe Benek; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a günün anısına hediye takdim etti.