• Çorluspor 1947`den Kaymakam Kılıç`a Ziyaret
  • Çorluspor 1947`den Kaymakam Kılıç`a Ziyaret
  • Çorluspor 1947`den Kaymakam Kılıç`a Ziyaret
Çorlu Güncel

Çorluspor 1947`den Kaymakam Kılıç`a Ziyaret

  • 19 Ekim 2017
  • 1118 Kez Okundu

Çorluspor 1947 Yönetim Kurulu, futbolcular ve teknik heyeti Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç`ı makamında ziyaret etti.

Çorluspor 1947 takımı tam kadro olarak Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ı ziyaret etti. Kaymakam Kılıç gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade ederken Çorluspor`un General Basri Saran Stadında Çıksalınspor ile karşılaştığı ve galibiyetle sonuçlanan maçı tribünden izlediğini belirtti. Alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Kılıç; “Amatörspor kulüplerinde futbol oynadım. Çorlu`ya ilk geldiğimde Çorlu`nun profesyonel liglerde temsilcisinin olup olmadığını sordum. Bu anlamda Çorlu`nun profesyonel liglerde mücadele eden bir takıma sahip olması en büyük arzumuz. Geçtiğimiz yıl bu hedefe çok yaklaşıldı fakat şansızlıklar ve sakatlıklar peşimizi bırakmayınca Ergene Velimeşespor şampiyon olarak 3. Lige çıkan takım oldu” dedi.

Gösterdiğiniz özveriyi takdirle karşılıyorum

Çorluspor 1947 yönetimine de teşekkürlerini ileten Kaymakam Kılıç; “Çorluspor 1947 Kulübümüzü sahiplenmek ve bu takımın başarı ile mücadele etmesini sağlamak amaçlı gösterdiğiniz özveriyi takdirle karşılıyorum. Çorlumuzun şu anda üst liglerde temsil eden ekibi olan Çorluspor 1947`ye tüm Çorlu sahip çıkmalıdır. Bugün iç saha maçlarımızda stadımıza birçok vatandaşımız gelmektedir. Eşi ve çocuğu ile gelen vatandaşlarımız hafta sonu bu sosyal aktiviteyi izleyerek şehir bilincine, kültürüne ortak olmaktadır. İnsanları birleştiren ve bütünleştiren spor olgusu toplumumuza katkı sağlamaktadır.  Çorluspor 1947 Kulübümüz de bu anlamda en önemli unsurların başında gelmektedir. 81 ilden vatandaşı içerisinde içerisin de barındıran ilçemizin futbol takımında yine farklı illerden gelerek bu takım bünyesinde futbolcularımız var. Bu nedenle Çorluspor 1947 ilçemizi gururla temsil etmeye devam edecektir” ifadelerine yer everdi.

Kaymakam Kılıç`a Kombine Kart

Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Murat Yılmaz ise kısa sürede kurulan bir takım olarak ciddi bir emek ortaya koyduklarını ve bu anlamda kısıtlı imkânlara rağmen özveri ile emek harcayan futbolcularımızı yürekten kutladığını belirtti. Gerçekleştirilen ziyaretin anısına futbolcular, yönetim ve teknik heyet ile toplu fotoğraf çektirilirken Başkan Murat Yılmaz tarafından kulüp atkısı ve 2017-2018 sezonu kombine kartı Kaymakam Kılıç`a takdim edildi.