• “İstanbul'un Kadir Abisi Ile Karıştırmayın. Bırakıp Gitmem”
Tekirdağ

“İstanbul'un Kadir Abisi Ile Karıştırmayın. Bırakıp Gitmem”

  • 06 Ekim 2017
  • 2255 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Beni İstanbul’un Kadir abisi ile karıştırmayın. Ben Tekirdağ’ın Kadir Abisiyim. Bırakıp gitmem ben. Yürüyerek gidiyorum, akşam yürüyerek geliyorum" dedi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünün Güz Dönemi Değerlendirme Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Kadir Topbaş’a göndermede bulundu. Başkan Albayrak açıklamasında, "Beni İstanbul’un Kadir abisi ile karıştırmayın. Ben Tekirdağ’ın Kadir Abisiyim. Hizmeti 5 yıla aldım. 30 Mart 2019 tarihinde de halkıma hesap vereceğim. Bırakıp gitmem ben" dedi.

 

"Yürüyerek gidiyorum, akşam yürüyerek geliyorum"

Başkan Albayrak, "Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Tekirdağ’da kaldığım zaman eski belediyenin oraya iniyorum. Hayrabolu yolundaki binaya yürüyerek gidiyorum. Akşam yürüyerek geliyorum. Orasının kaç adım olduğunu biliyor musunuz? Orası bin 800 metre ve benim hesabıma göre de 3 bin adım gidiş 3 bin 200 adım dönüş. Yani halkın içerisindeyiz" şeklinde konuştu. (İHA)