• Düğününüze 'doğayı' Da Çağırın
  • Düğününüze 'doğayı' Da Çağırın
Edirne

Düğününüze 'doğayı' Da Çağırın

  • 08 Eylül 2017
  • 4728 Kez Okundu

TEMA nikah ürünlerini tercih eden çiftler, TEMA Vakfı’nın tüm Türkiye’de gerçekleştirdiği faaliyetlere kaynak sağlayarak gelecek nesiller için umut yeşertiyor. TEMA Vakfı Edirne İl Temsilcisi Şirin Çoğal, "Evlenirken, doğaya da bir armağan vermek isteyen çiftleri, TEMA nikah ürünlerini kullanmaya davet ediyoruz" dedi.

TEMA Vakfı, davetiye, nikah kartı ve ahşap magnet gibi ürünlerden oluşan TEMA nikah ürünlerini çiftlerin beğenisine sunuyor. TEMA nikah ürünlerinin çiçek, yaprak, lale, kuş ve orman gibi çeşitleri bulunuyor. Ürünlerde kullanılan ağaç malzemenin tamamı sürdürülebilir orman yönetim ilkelerine göre yönetilen FSC sertifikasına sahip ormanlardan geliyor. FSC sertifikasına sahip ormanlarda ekosistem bütünlüğü, ağaç varlığı ve biyolojik çeşitlilik korunuyor.

TEMA’nın çalışmaları için kaynak oluyor


TEMA nikah ürünlerini tercih eden çiftler, TEMA Vakfı’nın tüm Türkiye genelinde yürüttüğü çalışmalara kaynak sağlamış oluyor. Bu kapsamda TEMA Vakfı’nın çocuklar için doğa eğitimleri, hukuksal ve yerel savunuculuk çalışmaları, doğal varlıkları ve biyoçeşitliliği koruma çalışmaları, kırsal kalkınma projeleri, bilimsel temelli doğa araştırmalarının hayata geçirilmesi gibi faaliyetlerine destek sağlanıyor.